H&V blogi

H&V Vaalikampanja - kuin oma kampanjapäällikkö palveluksessasi!


 

Ensi kevään vaalit lähestyvät nopeasti, ja jokaisen ehdokkaan on aika miettiä omaa kampanjaansa. Kampanjassa riittää työtä, ja tehokkuutta kampanjan ajankäyttöön saadaan ottamalla ammattilainen apuun - ehdokkaan tai hänen tiiminsä ei kannata tehdä kaikkea itse. Vaalikampanjan viestinnällinen ja mainonnan kokonaisuus on yksi helpoiten ulkoistettavia tehtäviä. Olemme luoneet ehdokkaiden avuksi H&V Maine Vaalikampanja -palvelun, jonka avulla osa kampanjasta voidaan ulkoistaa. Olemme kuin kampanjapäällikkö palveluksessasi.


H&V Vaalikampanja on kattava palvelukokonaisuus vaalikampanjan suunnitteluun, mainontaan ja viestintään. Määrittelemme kampanjasi ydinviestit ja teemme kanssasi toimintasuunnitelman. Vastaamme omien julkaisukanaviesi ylläpidosta ja päivittämisestä toimintasuunnitelman mukaisesti sekä ostetusta mainostilasta. Vaalikampanja-palvelun myötä voit keskittyä tärkeimpään eli äänestäjiesi kohtaamiseen meidän hoitaessamme tukitoimet sovitussa aikataulussa.

Palvelukokonaisuutemme sisältää esimerkiksi seuraavat toimenpiteet (kampanjakohtaisesti muokattavissa):

  • Kampanjan ydinviestien määrittely yhdessä ehdokkaan kanssa.
  • Toimintasuunnitelman laatiminen.
  • Blogialustan luominen tai päivittäminen sisältäen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen, domainin varaamisen, julkaisujärjestelmän asentamisen, sivujen toteutuksen ja Google Analytics -analytiikkapalvelun käyttööntoton.
  • Kuukausitasolla sisällöntuotanto: 4 blogikirjoitusta ja 16 sosiaalisen median nostoa blogikirjoituksista.
  • Kampanjan aikana: 4 mainoskampanjan (esim. Google, Facebook, YouTube, printtimedia) sisällön suunnittelu ja kampanjan toteutus ja raportointi.


Lataa lisätietoja H&V Maine Vaalikampanja -palvelusta.


Vaalikampanja on vaalikampanjan viestinnällinen peruspalvelu, joka luo vaalikampanjan viestinnällisen perustan ja mainonnan kokonaisuuden vapauttaen ehdokkaan ja vaalitiimin ajan tärkeämpiin tehtäviin.

Vaalikampanja-palvelu on osa 
H&V Maine -palvelukokonaisuutta.


Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2