H&V Maine / Mediasuhteet


Hyvät suhteet sähköiseen ja painettuun mediaan ovat yrityksen menestyksekkään toiminnan edellytyksiä. Mediasuhteiden rakentaminen edellyttää suunnitelmallista työtä, johon ei organisaatiossa ole aina aikaa - on tehokkaampaa antaa ammattilaisen auttaa.

H&V Maine mediasuhteet on joustava, asiakaskohtaiseen tarpeeseen rakentuva toimintamalli, jossa autamme sinua suunnitelmallisesti rakentamaan ja ylläpitämään mediasuhteita. Aloitamme yhteistyön laatimalla suunnitelman ja jatkamalla yhteisesti sovitulla aikataululla mediasuhteiden rakentamista. Asiantuntijamme vastaa käytännön työstä, kuten vaikkapa lehdistötiedotteiden kirjoittamisesta ja jakelusta sekä haastattelujen sopimisesta median toiveiden mukaan. Yhdistämme mediatyöhön myös digitaalisen sisällöntuotannon eli toimitamme jokaisesta mediaoperaatiosta sisältöä sovitusti myös sosiaalisen median kanaviinne.


Ota yhteyttä mediasuhteiden asiantuntijaamme:

Marita Larmia
marita.larmia@harkonsalovesa.fi
puh. 040 – 747 7034

H&V Maine Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Maine Maineluotain Täsmä on sopiva alkututkimus rajattuun liiketoimintahaasteeseen ja sen tuloksia voidaan myös käyttää vastaavasti rajatumman kokonaisuuden, esimerkiksi yhden tuotteen tai asiakasryhmän mukaiseen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V DigiEnsin Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V Maine Viestintästrategia ja/tai H&V DigiEnsin Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V DigiEnsin Sisältö, H&V DigiEnsin Fullbound, H&V Maine Mediasuhteet, H&V Maine Asiakasviestintä tai H&V Maine Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Maine Mediakoulutus -koulutusta. H&V Maine Mediasuhteet on osa H&V Maine -palvelukokonaisuutta.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

FI2757804120038267

OKOYFIHH

0997022-2