H&V DigiEnsin / Sisältö


Digitaalinen sisältö on organisaation markkinointiviestinnän selkäranka. Tarjoamme käyttöösi suunnitelmallisen toimintamallin, jonka avulla tuotamme yhteisesti sovitun suunnitelman mukaan digitaalista sisältöä kanaviisi.

H&V DigiEnsin Sisältö -toimintamallin vaiheet ovat:

1. Sisältösuunnitelma
-Teemme yhdessä kanssasi selkeän toimintasuunnitelman, jossa määritellään missä, millä tavoin ja milloin viestitään.


2. Sisällöntuotanto palveluna

Keinovalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi blogit, blogiyhteistyöt, yhteisöpalvelujen tilien ylläpito, sisällöntuotanto ja seuranta. Seuraamme tuloksia kanssasi ja kehitämme jatkuvasti sisältösuunnitelmaa eteenpäin.

Ota yhteyttä digitaalisen sisällön asiantuntijaamme:

Marko Alanko
marko.alanko@harkonsalovesa.fi
puh. 040 – 512 2688

H&V Maine Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Maine Maineluotain Täsmä on sopiva alkututkimus rajattuun liiketoimintahaasteeseen ja sen tuloksia voidaan myös käyttää vastaavasti rajatumman kokonaisuuden, esimerkiksi yhden tuotteen tai asiakasryhmän mukaiseen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V DigiEnsin Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V DigiEnsin Sisältöstrategiaan ja/tai H&V Maine Viestintästrategiaan (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V DigiEnsin Sisältö, H&V DigiEnsin Fullbound, H&V Maine Mediasuhteet, H&V Maine Asiakasviestintä tai H&V Maine Yhteiskunta -palvelujen avulla. H&V DigiEnsin Sisältö on osa H&V DigiEnsin -palvelukokonaisuutta.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2