H&V blogi

Vietimme hauskan ja mielenkiintoisen aamun Mikko Sillanpään ja Loyalisticin Antti Pietilän johdattaessa puhetta ajankohtaisiin teemoihin yhtenäisen myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tekemisestä sosiaalisten kuplien aikakaudella.


Mikon puheenvuoro käsitteli näiden kolmen toiminnon siiloutumisen syitä ja ajankohtaisia muutoksia, jotka vievät ne yhteen. Sen jälkeen tarkasteltiin muutamaa esimerkkiä sosiaalisten kuplien synnystä ja vaikutuksesta. Mikon puheenvuoro päättyi yhteenvetoon, miten organisaatioissa voidaan uudella tavalla johtaa yhtenäistä myyntiä, markkinointia ja viestintää sekä kuinka sosiaalisia kuplia voidaan hyödyntää.

Loyalisticin Antti Pietilä käsitteli puolestaan sosiaalisten kuplien rakentamista käytännön tasolla. Mitä se vaatii organisaatiolta, millaisia työkaluja voidaan käyttää ja mitä työvaiheita prosessissa on. Antti päätti esityksenä kerrostetun sisällön malliin ja tarinan merkitykseen sosiaalisten kuplien rakentamisessa.

Keskustelu jatkui Mikon ja Antin esitysten jälkeen ja yhdessä pohdittiin mm. sisällön merkitystä ja viestinnän suhdetta myyntiin ja markkinointiin.

Voit ladata aamun esitykset täältä.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2