H&V blogi

Yritysblogi palveluna - avaimet käteenBlogit ovat tehokas tapa tavoittaa kaupallinen yleisösi ja johdattaa heitä eteenpäin ostopolulla. Tuotteista ja palveluista sekä parhaista tavoista hyödyntää niitä kannattaa tarjota tietoa kohderyhmillesi myös muutenkin kuin tuote-esitteiden tai -presentaatioiden muodossa.


Blogit tarjoavat keinon kertoa yrityksellesi tärkeistä asioista vapaammassa, jopa epäkaupallisessa muodossa, siksi ne ovatkin erittäin tehokas vaikutuskeino päätöksentekoon.


Pitäisi laittaa se meidän yritysblogi kuntoon vihdoinkin - kuulostaako tutulta?

Blogit ovat oman median vapaamuotoista sisältöä ja siten helppoja tehdä, vai ovatko? Pitää vain kirjoittaa kiinnostavista aiheista, jotka saavat asiakkaat kiinnostumaan tuotteista ja palveluistamme. Lisäksi pitää saada kyseiset asiakkaat tietysti ensin lukemaan se blogi nostamalla sitä esiin sosiaalisessa mediassa ja ehkä maksetulla promootiolla, sekä luonnollisesti seurata analytiikan kautta, mitkä sisällöt toimivat ja mitkä eivät sekä blogin yleistä kaupallista tehoa.

Itse asiassa, hyvän yritysblogin rakentamiseen tarvitaan aika paljon ammattitaitoa niin sisällön tuotannosta, julkaisemisesta kuin promootiosta ja analytiikasta. Ehkä olisi syytä ottaa ammattilaiset hommiin?

Harkonsalo&Vesa tarjoaa yhteistyössä LiquidBloxin ja Somafyn kanssa kattavaa yritysblogia palveluna. Hoidamme julkaisujärjestelmän, sisältösuunnittelun ja sisällöntuotannon sekä promootion ja analytiikan - koko yritysblogin avaimet käteen -palveluna kiinteällä kuukausimaksulla. Sisältö on kuningas markkinoinnissa ja viestinnässä! Haluatko kuulla, kuinka sinun liiketoimintasi hyödyntäisi blogia parhaiten?

Sisältö on kuningas markkinoinnissa ja viestinnässä! 

Haluatko kuulla, kuinka sinun liiketoimintasi hyödyntäisi blogia parhaiten? Varaa maksuton asiantuntijamme tapaaminen ja nappaa parhaat vinkit käyttöösi.

Varaa konsultaatioHarkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2