H&V blogi

Kuinka henkilöstösi voi etätyön aikakaudella?Sisäinen viestintä organisaatioissa joutuu koetukselle, kun ollaan oltu pakotettuja siirtymään etätyöhön ennennäkemättömän nopeasti ja kattavasti. Henkilöstön hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä, mutta miten hyvinvointia voidaan mitata, kun kaikki tekevät töitä kotona? H&V Maineluotain Henkilöstö on ratkaisu tähän. Kyselytutkimuksessa kartoitamme etätyön ja henkilöstön tilaa.

Miten henkilöstö kokee etätyön? Mitkä ovat pullonkauloja työn sujumisessa ja tuottavuudessa? Monessa organisaatiossa ollaan herätty siihen, että etätyö ei olekaan tehokkaampaa kuin perinteinen toimistotyö. Osaksi tämä johtuu siitä, että tilanne on uusi, eikä parhaita käytäntöjä ole vielä päästy löytämään ja jakamaan.

H&V Maineluotain Henkilöstö auttaa tuomaan esiin henkilöstön todellisen mielipiteen ja välittämään kokemukset ja parannusehdotukset johdolle.

Tutkimme mm. etätyötilojen toimivuutta, työvälineiden toimivuutta ja tukea, sisäistä- ja ulkoista viestintää, johtamista ja esimiestyöskentelyä sekä henkilöstön jaksamista. Arvokkaita tietoja kaikkien organisaatioiden kehittämiseen.

Tutkimuksen järjestelyt kuormittavat asiakastamme vain vähän.

Kiinnostuitko? Lue lisää tutkimuksesta ja ota yhteyttä asiantuntijaamme täältä. ­Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi. H&V Maineluotain Henkilöstö on ketterä väline sisäisen viestinnän ja etätyötapojen kehittämiseen.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2